בשל המצב התעסוקתי: עיריית לוד הקימה דף משרות לתושבי העיר באתר העירייה

תאריך: 20-10-2020

• בתמונה: הפרסום המופיע באתר העירייה המזמין מעסיקים להציע משרות

נגיף הקורונה הביא עמו משבר בריאותי קשה לצד משבר כלכלי עמוק ורבים מתושבי ישראל מצאו עצמם ללא פרנסה - בחל"ת (חופשה ללא תשלום) או גרוע מכך – פיטורין ממקום העבודה שלהם.

"האגף לשילוב חברתי בעיריית לוד מפתח כל העת מענים למצב החברתי החדש שנוצר. אחד המענים החשובים שהאגף מעודד הוא הנגשת תעסוקה והשכלה לכל דורש" אומרת אורלי דהן, מנהלת האגף.

תוצר עבודה זה, הוא יוזמה משותפת של לירון רוזנטל ואורית אקרמן ממרכז עוצמה הפועל באגף לשילוב חברתי, ברוך סילבר, מנהל אזורי תעסוקה ועסקים וסמדר שושן-דהן, מנהלת מח' ניו מדיה באגף הדוברות.

"דווקא בתקופה זו, בה חלים שינויים בעולם התעסוקה, דף המשרות יוכל להיות לעזר רב לתושבי העיר המחפשים עבודה ולמעסיקים באזור", מסרו יוזמי הרעיון המבורך.

"אנו מבקשים להודות לגב' אורלי דהן, מנהלת האגף לשילוב חברתי על עידוד יוזמות יצירתיות בנושאי תעסוקה לרווחת כל תושבי העיר. לעדנה וינקלר, ראש צוות דרום על תכלול נושא התעסוקה במרכז עוצמה. וללשכת דובר העירייה שעמלו להוציא את הרעיון אל הפועל".

==========

לדף המשרות ולפרסום משרות לתושבי לוד