דוגמא אישית של יאיר רביבו: "אני נכנס לבידוד מלא של 14 יום"

תאריך: 25-03-2020

בתמונה: מגלים אחריות ונשארים בבית

ראש העיר לוד, עו"ד יאיר רביבו, הודיע השבוע כי החליט לשמש דוגמא אישית לכל מי שבקבוצת הסיכון בשל מחלות רקע ו/או מי שמעל גיל 60, וכי הוא נכנס החל מיום ג' השבוע לבידוד מלא של 14 יום.

את ההחלטה קיבל ראש העיר לאחר ששיתף את התושבים בסרטון המציג בצורה מתמטית  את קצב התפשטות נגיף הקורונה, לפיו לאורך כל ההיסטוריה של המגפות הוכחה כנכונה ומדויקת.

ראש העיר הודה לחבר המועצה נתנאל איזק ששלח לו את הסרטון. "החלטתי כעת, לאור העובדה שאני נמנה על קבוצת הסיכון בגלל הסכרת, שאני אשמש דוגמא אישית לכל מי שבקבוצת הסיכון בשל מחלות רקע ו/או מי שמעל גיל 60, ואני נכנס כעת לבידוד מלא של 14 יום. אמשיך כמובן בע"ה לשרת אתכם מהבית ולפקח כי שירותי העירייה החיוניים ממשיכים כרגיל לצד פעילות פנאי שתשודר מהדף שלי ושל העירייה. מבקש מכל מי שנמצא בעמדת מפתח שיכול להשפיע על אחרים שיעשה זאת, כי אנו קרובים מאוד להכפלות יומיות של מספר החולים ורק ה' יעזור לנו".

הפוסט של יאיר רביבו, זכה לעשרות תגובות תומכות ומחזקות בהחלטתו להיכנס לבידוד, על כך שהמדובר בהחלטה אמיצה ועל דוגמא אישית ראויה, בצרוף איחולי בריאות איתנה, במלחמה הלאומית בהקטנת סיכויי ההידבקות בוירוס הקורונה.

יאיר משחק עם בנו אריאל נסים כדורסל...בנייד" זמן האיכות הנדיר הזה היה מתבקש לכולנו!"