הולכים על זה בלוד ומציינים את יום ההליכה העולמי לעידוד אורח חיים בריא

תאריך: 05-11-2019

מאות מתלמידי בתי הספר בלוד השתתפו ביום שישי שעבר ביום ההליכה העולמי, באווירת קרנבל ססגוני. בשיירה ארוכה צעדו התלמידים ממקום הכינוס בשדרות ירושלים, בליווי רכבי מוסיקה בראש הצועדים ומאחור, עד לאצטדיון העירוני, שם נהנו ממופע אקסטרים של רוכבי אופניים מקצועיים.

את הצועדים הזניק מנהל אגף הספורט בעירייה, מאיר אליהו, יחד עם מאור חמרה, מרכז ענף הטניס שדה, ושבו כהן מזכירת האגף.

ראש העיר עו"ד יאיר רביבו מסר את תודתו למשטרת ישראל על שיתוף הפעולה ולמארגני האירוע מאגף הספורט בעיריית לוד, וציין את חשיבות האירוע המיוחד שמטרתו להעלות על סדר היום את נושא חשיבות הפעילות הגופנית כאורח חיים פעיל ובריא.

אין ספק כי פעילות ההליכה, הינה הפעילות הרווחת ביותר והיא מתאימה לכל שכבות האוכלוסייה. ההליכה אפשרית לכל אחד ואחת, לא עולה כסף, שווה לכל נפש ונמצאה כפעילות הנפוצה ביותר. המסר הוא שכל פעילות כזאת היא חלק חשוב מהעשייה היומיומית ולכן כדאי לאמץ אותה במשך היום, היא נחשבת ונספרת כחלק מהפעילות הגופנית היומית ותורמת לשיפור הבריאות הפיזית, הגופנית, להפחתת מתחים ולאיכות חיים טובה יותר.

בתמונה: מאות תלמידי בתי הספר בלוד יוצאים לדרך בתהלוכת ענק עד לאצטדיון העירוני