הורים לילדים עם צרכים מיוחדים אומרים תודה לצוותי החינוך מיוחד במסגרות החינוך

תאריך: 27-10-2020

• בתמונה: בהוקרה מנחמ"ד - צוותי החינוך ותלמידים עם התופסנים למסכות המיגון

בשבועות האחרונים חולקו מאות תופסנים למסכות המיגון נגד נגיף הקורונה, לאנשי צוות במסגרות השונות החל מגנים בתי ספר ותיכונים בחינוך המיוחד.

התופסנים חולקו ע"י נציגות ההורים נחמ"ד כאות הוקרה לצוותי החינוך המיוחד אשר משקיעים ומעניקים רבות לילדים עם צרכים מיוחדים בתקופה מאתגרת זו.

אייל כהן, יו"ר נחמ"ד, מסר את תודתו "לכל הצוותים המדהימים - הקומנדו של החינוך!" כפי שהדגיש, "צוותי החינוך המיוחד מבחינת ההורים הם החמצן של הילדים, והשיגרה הכל כך חשובה לילדים שחווים רגרסיות וקשיים רבים בתקופה שבה אין ודאות".

כן ביקש להודות לכל צוותי החינוך המיוחד למנהלות, המורות והמורים, הסייעות, המטפלים - פרא רפואי, לצוותי המנהלה והלוגיסטיקה, למתי"א ולמחלקת חינוך מיוחד בעיריית לוד, "ולמי שמעניק ותומך ויוצר מערכת שלמה של נתינה בהובלת ראש העיר יאיר רביבו, מ"מ ראש העיר ומחזיק תיק החינוך יוסי הרוש, מנכ"ל העירייה אהרון אטיאס, מנהל אגף החינוך שלום עזרן, מנהלת מחלקת חינוך מיוחד אילנית רוטנברג, ויו"ר הנהגת ההורים העירונית אבי סרוסי".