יהורם גאון בהופעה מרהיבה לציון 75 שנה לשחרור העיר לוד

בתמונות: אולם מלא בקהל שנהנה מהופעה מרהיבה. יהורם גאון בלוד מאות מתושבי לוד חגגו וציינו את יום שחרור לוד ה-75 בהופעה מרהיבה של הזמר הענק יהורם גאון, במופע מיוחד שנערך בהיכל התרבות העירוני ובהפקה משותפת של עיריית לוד ורשת ...

בתמונות: אולם מלא בקהל שנהנה מהופעה מרהיבה. יהורם גאון בלוד

מאות מתושבי לוד חגגו וציינו את יום שחרור לוד ה-75 בהופעה מרהיבה של הזמר הענק יהורם גאון, במופע מיוחד שנערך בהיכל התרבות העירוני ובהפקה משותפת של עיריית לוד ורשת המתנ"סים לוד.

באי האירוע המשתתפים נהנו מציור מיוחד של הציירת נופר צוק אותו ציירה בהיכל התרבות לכבוד 75 שנה לשחרור העיר ומהופעה שכללה את מיטב הרפרטואר של הזמר האהוב שהופיע בפני אולם מלא בקהל שנהנה מערב שירה וזמרה.

• הציירת נופר צוק בהיכל התרבות - עם הציור שהכינה לציון 75 שנה לשחרור לוד

במהלך האירוע המרשים, ראש העיר – עו"ד יאיר רביבו שכיבד בנוכחותו והשתתף במופע, הפתיע יחד עם מנהלת אגף התרבות – אורית עופר, את מנהלת היכל התרבות – נעמי מיוחס, אשר מסיימת את תפקידה אחרי שנים של מסירות והפקות מרשימות, עם זר פרחים ריחני לקול תשואות הקהל.

• ראש העיר יאיר רביבו ומנהלת אגף תרבות אורית עופר - מפתיעים את מנהלת ההיכל נעמי מיוחס שפורשת מניהולו