יצאת נקי! אורין קריאף מבי"ס נעם המאירי בנות בלוד

תאריך: 14-01-2020

בתמונה: אורין קריאף עם אביה ועם תעודת ההוקרה והמדליה

כחלק מעידוד שיתוף הפעולה של התושבים עם תחילת שדרוג מערך פינוי האשפה בעיר, מפעילה עיריית לוד מזה למעלה משנה, את מיזם "יצאת נקי", המבוסס על תוכניתו של חיים הכט (כיום בהגשת חיים אתגר) "יצאת צדיק". סיירת הניקיון של מח' תברואה מסיירת במקומות שונים בעיר, וכאשר היא מזהה ילד שמשליך את האשפה לכלי אצירה - מיכל אשפה, מוענקת לו תעודת הוקרה ממוסגרת בצרוף מדליה, וכן תמונה שתפורסם במקומונים ובאתרי העירייה.

הפעם נקלטה בעדשת המצלמה של סיירת הניקיון של העירייה, אורין קריאף, תלמידת כיתה א' מבי"ס נעם המאירי בנות בלוד, כשהיא משליכה אשפה למיכל האשפה ברחוב קפלן שבו היא מתגוררת. בתעודת ההוקרה שקיבלה נכתב: "אורין קריאף יצאת נקייה! מוקירים את האכפתיות שלך בהשלכת הפסולת למתקן האצירה כתושבת שאכפת לה מלוד שתהייה תמיד נקייה!", ואנו מוסיפים: כל הכבוד!