ראש העיר חגג יום הולדת 45: המשפחה, עובדי העירייה והתושבים שיגרו לו ברכת מזל טוב

תאריך: 14-07-2020

• בתמונה: ערב יום ההולדת, יצא יאיר עם רעייתו ובנו לחוף הים "לנשום עמוק ולהגיד לבורא עולם תודה רבה"

יאיר רביבו, ראש העיר לוד, חגג השבוע יום הולדת 45 לאורך ימים ושנים טובות. רביבו אשר עסוק בתקופה זו סביב השעון, מטפל באופן אישי בהתמודדות לבלימת התפשטות נגיף הקורונה שהכניס 5 שכונות בעיר לסגר ונלחם למען החזרת השגרה לתושבי לוד, התרגש מאוד כאשר קיבל סרטון ווידאו ובו עשרות מברכים אותו לרגל יום הולדתו. בין המברכים: בני משפחתו, חברי מועצת העיר, עובדי העירייה, תלמידים ממוסדות החינוך וכן תושבים רבים שהרעיפו חום וברכות על ראשו.

סרטון הווידאו אף פורסם בפייסבוק האישי של ראש העיר, לצד הכיתוב: "השתלטנו לרגע על עמוד הפייסבוק בכדי לאחל מזל טוב ענק מתושבי העיר ולהביע הערכה גדולה כלפי פועלך הרב למען לוד".

אחת המברכות אמרה: "תמשיך להצליח ולהתגבר על כל הקשיים בבטחה. בע"ה, שכל מאמצייך ומשאלות ליבך יתגשמו והעיר לוד תהיה בין הערים המובילות בארץ".

"תודה רבה לכולם על הברכות", אמר ראש העיר בהתרגשות, "אני מקווה שבשנה הבאה, כאשר נחיה ללא הקורונה, נחגוג כולם יחדיו ונפצה על שנה זו, בה לא יכולנו אפילו להתכנס להרמת כוסית 'לחיים' ולאכול יחד פרוסת עוגה".