עיריית לוד משיקה את האפליקציה החדשה: "לוד בכף ידך"

חדש בלוד: כל מה שצריך במרחק נגיעה בסמארטפון עיריית לוד משיקה את האפליקציה החדשה: "לוד בכף ידך" בתמונה: לוד בכף ידך עיריית לוד שוקדת כל העת על ייעול השירות עבור תושבי העיר כקהל היעד המרכזי בעשייה העירונית. לראש ...

תאריך: 27-05-2016

חדש בלוד: כל מה שצריך במרחק נגיעה בסמארטפון

עיריית לוד משיקה את האפליקציה החדשה: "לוד בכף ידך"

בתמונה: לוד בכף ידך

עיריית לוד שוקדת כל העת על ייעול השירות עבור תושבי העיר כקהל היעד המרכזי בעשייה העירונית. לראש העיר עו"ד יאיר רביבו, חשוב מאוד שלרשות התושבים תעמוד עירייה יעילה, יוזמת, יוצרת ויצירתית, עירייה מתקדמת ומקדמת ולא קופאת על השמרים, עירייה ידידותית הרואה חובה לדאוג לאזרחי העיר ולהעניק לכל אחד ואחת מהתושבים את רמת השירות הגבוהה ביותר.

כחלק ממהפכת השירות, פיתחה עיריית לוד את היישומון "לוד בכף ידך",  אפליקציה עירונית המתבססת על הטכנולגיה המתקדמת ביותר המוגשת בעיצוב נוח וידידותי, והמאפשרת לתושבים בלחיצת כפתור, פתיחת פניית חירום במוקד העירוני, כולל אפשרות לציון המיקום ולשלוח תמונות הממחישות את נושא התלונה, מעקב אחר פניות, חיוג מהיר לאגפי העירייה השונים, מוסדות תרבות וציבור, עדכונים שוטפים של חדשות ואירועים, מפות ומסלולי תיירות, וכן קישורים לאתרי העירייה והפייסבוק.

כן יוכלו תושבי העיר לקבל מכל מקום ובכל זמן באמצעות קישור ל"תיק תושב", מידע אישי על נכסיהם ומצב החשבונות שלהם בעירייה, שומת ארנונה, יתרות, הנחות, הסדרי תשלום וכד', לעקוב אחר התקדמות תהליכים שונים ואף לבצע תשלומים, וכן לקבל הודעות ועדכונים על השירותים הניתנים ועל הפעילויות השונות המתקיימות להנאתם ורווחתם.

"העיר לוד ניצבת השנה מזה עשור, בשורה אחת עם רשויות איתנות, מבוססות ומובילות, בזכות השקעות חסרות תקדים בפיתוחה ומיתוגה של העיר, בחינוך, בתרבות ורווחה, במסחר ותעסוקה, בתשתיות, בבניית שכונות חדשות, בפיתוח דיור בר השגה והפיכתה לעיר צעירה ותוססת, עיר מחוז מרכזית המהווה מוקד עליה לרגל ליזמים, מבקרים ותיירים, עיר פתוחה וסובלנית המגלמת בתוכה ישראליות מעוררת השראה, עיר שתושביה גאים בה, משופעת בסביבה ירוקה ומשתבחת באיכות חיים" ציין ראש העיר יאיר רביבו.

"היישומון "לד בכף ידך", מהווה שיפור נוסף לשירותכם במטרה להפוך את הקשר בין העירייה אליכם, פשוט, נוח, קל ויעיל, וכדי לאפשר לכם לקבל שירות באופן מרוכז מכל מקום ובכל זמן" הוסיף ראש העיר, "נמשיך ונעשה כל מאמץ כדי להדק את הקשר בין התושבים לבין העירייה, וחשוב מכך - בין התושבים לבין העיר לוד".

להורדת האפליקציה לסמארטפון, היכנסו אל חנות האפליקציות (google apps  למשתמשי אנדרואיד, app store לבעלי אייפון), הקישו בחיפוש "עיריית לוד", בהופעת האפליקציה "עיריית לוד"  הקישו "הורד והתקן". ראו גם במודעות הפרסום בעיתונות המקומית, בשלטי החוצות ובאתר העירוני בכתובת: www.lod.muni.il

"ברוח הקדמה והחדשנות אני מאחל לכם שימוש מהנה ומועיל באפליקציה הרשמית של עיריית לוד", אמר לסיום יאיר רביבו., "עכשיו אתם באמת מחוברים"!